T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Gümüşhane İl Sağlık Müdürlüğü Gümüşhane Devlet Hastanesi

Hasta Kabulü ve Takip Süreci

Güncelleme Tarihi: 22/10/2019

• Tüm başvurular 444 38 33 numaralı Evde Sağlık Hizmetleri Ulusal Çağrı Merkezinden yapılır.
  • Çağrı merkezi, hastanın gerekli bilgilerini alarak ilgili koordinasyon merkezine yönlendirir.
  • İl Koordinasyon merkezi yapacağı ön değerlendirme neticesinde talepleri uygun görülen hasta için, ikamet ettiği yerin yakınlığını dikkate alarak, ilgili birimi görevlendirir.
  • Görevlendirilen birim tarafından, hastalara 24 saat içerisinde ilk ziyaret gerçekleştirilip hastanın Evde Sağlık Hizmeti kapsamına alınıp alınmayacağına karar verilir.
  • Hasta Evde Sağlık Hizmeti kapsamına uygunsa hizmet süreci hakkında ekip tarafından bilgi verilir ve ilk izlemi yapılır.
  • Evde sağlık hizmeti verilecek kişi, veli veya vasisine ilk muayenede evde sağlık hizmetlerinden yararlanmak istediğine dair rıza belgesi onaylatılır.