Diyabet Okulu İlk Mezunlarını Verdi
07 Kasım 2019

Gümüşhane Devlet Hastanesi Diyabet Okulu İlk Mezunlarını Verdi
21 Ekim Tarihinde Gümüşhane Devlet Hastanesi tarafından Hastane Bünyesinde açılan “Diyabet Okulu” İlk Mezunlarını verdi.
Hastane Personeli, Hastalar ve Hasta Yakınlarından oluşan ilk Gruba Hastane Eğitim Salonunda 21-28 Ekim Tarihleri arası süren Diyabet Eğitimi verildi.
Eğitimler: Hastane Yönetimi Tarafından Görevlendirilen, İç Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Özge Atik Ünsal, Psikolog Gizem Betül Çelik, Diyetisyen Fatma Gül Acar, Diyabet Hemşiresi Ayşe Gürses ve Fizyoterapist Tuğba Türkmen Kodaz’dan oluşan Uzman Ekip tarafından verildi.
Yaklaşık Bir Hafta süren “Diyabet Eğitimi” sonunda mezun olanlar için Diploma Töreni Düzenlendi.
Mezun olanlara Diplomaları: Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Ertuğrul Kara, Hastane Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Çiğdem Yaşar Ataman ve Eğitimciler tarafından tek tek takdim edildi.
Önümüzdeki dönemlerde oluşturulacak gruplara “Diyabet Eğitimleri” verilmeye devam edilecek.