Anne Dostu Seçilen Kelkit ve Şiran Devlet Hastaneleri Sertifikalarını Aldı
02 Eylül 2019

Anne Dostu Seçilen Kelkit ve Şiran Devlet Hastaneleri Sertifikalarını Aldı
Daha önce “Bebek Dostu Hastane” ünvanı alan Kelkit ve Şiran Devlet Hastaneleri önceki aylarda Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan değerlendirmeleri geçerek “Anne Dostu Hastane” Ünvanı almışlardı.
Söz konusu sağlık tesislerimizle birlikte, Türkiye’de Anne Dostu Hastane Unvanı alan kamu sağlık tesisi sayısı 57 olmuştur.
Sağlık Bakanlığı tarafından gönderilen “ Anne Dostu Hastane” Sertifikaları düzenlenen törenle Kelkit ve Şiran Devlet Hastanelerine verildi.
Sertifikalar, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dt. Yunus Yalçın, Başkan Yardımcısı Hakan Çimen ve Hastanelerin Anne ve Bebek Sağlığı Sorumlusu Burcu Yılmaz tarafından ilgili hastanelerin Yöneticileri ve Doğumhane personeline takdim edildi.
Hastanelerin Yönetici ve Çalışanlarını tebrik eden Dt. Yunus Yalçın, bundan sonraki çalışmalarında kendilerine başarılar diledi.