Gümüşhane Devlet Hastanesi Tarafından Organ Bağışı Standı Açıldı
07 Kasım 2019

Gümüşhane Devlet Hastanesi Tarafından Organ Bağışı Standı Açıldı
3-9 Kasım Organ ve Doku Bağışı Haftası dolayısıyla Gümüşhane Devlet Hastanesi Organ ve Doku Bağışı Koordinatörlüğü Tarafından Gümüşhane Fatih Parkı Önünde bir stand açıldı.
Gün boyu Belediye Meydanında bulunan dev ekranda “Organ ve Doku Bağışına vurgu yapan Sinevizyon Gösterisi yayınlandı”
Vatandaşların standa ilgi gösterdiği görülürken, çok sayıda vatandaş da Gümüşhane Devlet Hastanesi Doku ve Organ Bağışı Koordinatörü Neşe Öztürk öncülüğünde organlarını bağışlayarak Bağış Kartlarını aldılar.
Ayrıca organlarını bağışlayan vatandaşlara üzerinde Organ ve Doku Bağışına vurgu yapan Resim Yazıların basılı olduğu çeşitli hediyeler verildi.
Gün içinde standı: İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, İl Genel Meclis Üyesi Mihdat Uçan, İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Cemalettin Atalay, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Dt. Yunus Yalçın, Gümüşhane Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ertuğrul Kara ve diğer Yöneticiler ziyaret ederek destek verdiler.
Yine Hafta boyunca çeşitli noktalarda açılacak stantlarla “Organ ve Doku Bağışı” Farkındalık oluşturulacak.