Yeni Endoskopi Ünitesi Hizmete Girdi
04 Şubat 2020

Gümüşhane Devlet Hastanesi’nde Yeni Endoskopi Ünitesi Hizmete Girdi
Gümüşhane Devlet Hastanesi’nde girişimsel işlemler başarı ile devam ediyor. Hastanenin mevcut fiziki şartlarında vatandaşa en konforlu Sağlık Hizmeti sunma noktasında Hastane Yönetimimizce gerekli çalışmalar itina ile sürdürülmektedir.
Bu bağlamda: Hastanenin talebi ve İl Sağlık Müdürlüğünün desteğiyle Hastanede bulunan mevcut Endoskopi Ünitesinin yeri değiştirildi.
Vatandaşlara daha konforlu sağlık hizmeti sunma anlamında yapılan değişiklikle birlikte: Hem çalışan personeller daha geniş, daha donanımlı ve ferah bir ortamda sağlık hizmeti sunacak, hem de işlem görecek hastalar daha etkin ve kaliteli sağlık hizmeti almış olacaklar.
Ayrıca Gümüşhane Devlet Hastanesi Doktorlarından Gastroenteroloji Uzmanı Uzm. Dr. Hüseyin Kaçmaz’ın başka bir ile tayin olmasından dolayı bu işlemler Genel Cerrahi Uzmanı Uzm. Dr. Ahmet Orhan Sunar tarafından yapılmaktadır.