Yeni EEG Cihazı Hizmet Vermeye Başladı
05 Şubat 2020

Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne Alınan Yeni EEG. Cihazı Hizmet Vermeye Başladı
Gümüşhane Devlet Hastanesi’nde kullanılan mevcut EEG. Cihazının kullanım süresinin dolmasına kısa bir süre kalmasından dolayı Sağlık Bakanlığı tarafından gönderilen Yeni EEG. Cihazı Yetkili Servis Tarafından kurulumu ivadilikle tamamlanarak Çekim Hizmetine başladı.
Yeni EEG. Cihazının Bazı Teknik Özellikleri
38 Kanallı Dijital EEG.
Videometri ile Uzun Süreli Çekim İmkanı
EEG. Cihazı
“Elektroensefalografi (EEG )ya da Beyin Çizgesi Yöntemi, beyin dalgaları aktivitesinin elektriksel yöntemle izlenmesini ölçen yöntemdir. Hastaya elektrik akımı verilmediğinden ağrı ya da acı hissedilmez. Elektroensefalografla elde edilen kayıt da, elektroensefalogram (EEG) diye adlandırılır.
Poliklinik Saatlerinde Değişiklik Yapıldı
Gümüşhane Devlet Hastanesi’nde Vatandaşların daha iyi Sağlık Hizmeti alabilmeleri adına Poliklinik Saatlerinde Değişikliğe Gidildi
Sabah 9. 00, Akşam 16. 00 Saatleri arasında yapılan Poliklinik Hizmetleri bundan böyle Sabah 8. 30, Akşam 16. 30 Olarak Düzenlendi.