Yurdışına Seyahat Edecek Olan Vatandaşlarımız Hk
20 Ağustos 2020

YURTDIŞINA SEYAHAT EDECEK SPORCU VE VATANDAŞLARIMIZIN DİKKATİNE

1 – Hastanemize PCR Test istemi için 24 saat başvuru kabul edilmektedir.

2 – Başvuracak vatandaşlarımızın mutlaka başvuru öncesinde ellerinde Yurtdışına seyahat edeceğini gösterir resmi belge bulundurması gerekmektedir.

3 – PCR testi için mesai saatleri içerisinde hastanemize müracaat edecek olan vatandaşlarımız kurum veznesine 250 TL işlem ücreti yatırılarak makbuz ile birlikte hekime başvuracaklardır.

4 – Hafta sonu ve mesai saatleri dışında başvuracaklar ise TÜRKİYE HALK BANKASI TR240001200938100005000060 IBAN Hesap Numarasına 250 TL işlem ücretini Havale ya da EFT yaptıktan sonra alacakları dekontu Acil kayıt birimine teslim ederek başvurularını yapabileceklerdir.

5 – Sonuç belgelerini E-Nabız sistemi ya da ilgili hekimine başvurarak alabileceklerdir.

6 – Mağduriyetlerin yaşanmaması için lütfen yukarıda ki maddelere dikkat ediniz.

HASTANE YÖNETİMİ