Hastanemiz Başhekimi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Fatma Hicran San oldu.
22 Şubat 2024

Hastanemiz Başhekimi Op.Dr. İbrahim Yel’in akademisyen olarak Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne atanması sonrasında boşalan Gümüşhane Devlet Hastanesi Başhekimliği ’ne Op.Dr. Fatma Hicran San atandı.

Op.Dr. Fatma Hicran San’ın Başhekimliğe atanması haberi ilk kez bugün Gümüşhane Valiliği internet sitesi ile Valilik sosyal medya hesaplarından duyuruldu.

Gümüşhane Valiliği internet sitesi ve sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şöyle denildi: “Valimiz Alper Tanrısever, Gümüşhane Devlet Hastanesi Başhekimliğine yeni atanan Op. Dr. Fatma Hicran San ve hastane yöneticilerini misafir etti.”

Gümüşhane Devlet Hastanemizin Sevilen Başhekimi Op.Dr. İbrahim Yel’e ve yeni Başhekim Op.Dr. Fatma Hicran San’a yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.

başhekim